The beauty of being two

Remember the ladybug lessons?
We brought them to life.

I filmed R walking our every day walk down our street (with my iPhone, that explains the quality).

I just want to remember this. Because you think you do. But you don’t.

XM

PS. Music is by  Yiruma Piano Collection (River flows in you).

13 Comments

 1. Eveline April 29, 2015

  Wauw! Leuk filmpje. Geeft mij inspiratie. Thanks!

  Reply
 2. Susanne Otter April 29, 2015

  Prachtig..

  Reply
 3. Kim April 29, 2015

  Oh wat mooi! Zeker met die muziek erbij! Geeft zeker inspiratie. Heb ook een meisje van twee rondlopen die continu op ontdekking is… Dankjewel!

  Reply
 4. Sophie April 29, 2015

  love this!

  Reply
 5. Bregje April 29, 2015

  mooi. gewoon heel mooi

  Reply
 6. Isabel April 29, 2015

  Zo mooi!!

  Reply
 7. michelle April 29, 2015

  Heel mooi…..

  Reply
 8. Julie April 29, 2015

  This is so perfect ♡

  Reply
 9. Lenneke April 29, 2015

  Deze emotionele hormonen mamma kan dit soort filmpjes (nog) niet handelen! Zo mooi en herkenbaar. Fijn liedje ook.

  Reply
  • Madelon April 29, 2015

   Mag ik erbij vertellen dat dit filmpje grotendeels jouw (jullie) schuld is? Ik vind het zo zo mooi en waardevol wat jullie maken! Dus bedankt! En ik ga maar eens goed oefenen met mijn echte camera ;). Story of my life.

   Reply
 10. Floor May 1, 2015

  Prachtig filmpje! Beetje ontroerend ook, en ze loopt zo lief!

  Reply
 11. Desireehofma May 28, 2015

  Ik volg je al enige tijd op ig, zo kom ik hier terecht. Wat een ontroerend mooi filmpje. Prachtig dat je mensen zo weet te inspireren met je mooie beelden. Stiekem wil ik dit filmpje nu ook maken ;). Je laat mij zien wat ik van mijn kinderen vast moet leggen, om het mooie moment niet te vergeten.
  Dank voor al het moois wat je deelt. Jullie zijn een prachtig gezin.
  X

  Reply
  • Madelon June 2, 2015

   Wat een mooi compliment, dankjewel! En het is echt zo he, de dagelijkse ‘niets’ dingen zijn vaak de mooiste herinneringen. Ik zou graag foto willen hebben van vroeger waar we gewoon aan tafel zitten te eten, tv kijken, of mijn kamertje. Toen maakte je alleen foto’s van hoogtepunten. Ook leuk, maar dit is waardevoller. Ik hoop dat mijn twee dat met me eens zijn later ;-).

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.