The Theory of Pathetic

Theory of pathetic

Have you seen The Theory of Everything? A beautiful film about brilliant physicist Steve Hawking and his wife. The movie was good, but the actor was better. 

His name is Eddie Redmayne, a bit geeky ginger model with a deep British accent (I have this thing for geeks). He bites his bottom lip from time to time and he used to be in love with Nala (yes from the Lion King). And the guy won an Oscar because he played his ass off. Dead sexy if you ask me.

I’m a 34-year-old mother and I have a crush. On a celebrity. Again. That information I shared above? Wikipedia and YouTube. Yeah, I used my free evening to search the Internet like dr. Watson.

And now I want to see all the movies he ever made and sneak away to London to accidently bump into him with coffee. The Notting Hill way.

Pathetic, but true.

Now go see the movie, all right.

XV

7 Comments

 1. saar March 5, 2015

  Heerlijk stuk weer, ja de vent en je blog!

  Reply
 2. Karlijn March 5, 2015

  Echt deze film was (en is) prachtig. Het enige wat ik kon zeggen na deze film was ‘halleluja, ik wil Eddie’. Wat ik zo mooi vind aan de film (naast Eddie) is dat het vooral het verhaal van Jane laat zien en hoe een belofte aan het begin van een leven kan leiden tot al die opofferingen die zij heeft gegeven. Wat misschien niet eens opofferingen waren voor haar op dat moment maar dat toch wel waren denk ik. Nou ja, ik vind het lastig te verwoorden wat ik bedoel. En misschien komt het verkeerd over maar ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen.
  X

  Reply
 3. Jeanique March 8, 2015

  Oja zoiets had ik met een in zonlicht glinsterende vampier, genánt, but I’m over him, I think. Eddie daarentegen heb ik dus een hekel aan, door Tess of the d’urbervilles, niet kijken tenzij je een week depressief in bed wil liggen.. Maar ik moet zeggen, zijn speech was ace, misschien geef ik hem nog een tweede kans

  Reply
  • Vie March 9, 2015

   Haha ik heb zelfs een handtekening van die vampier ;) maar Tess heb ik op dvd, alleen geen idee meer hoe het ging. Dus om van mn crush af te komen misschien die nog maar eens kijken dan

   Reply
   • Jeanique March 9, 2015

    NOOOOOO!!! Haha!!!!! En wat cool dat je die op dvd hebt! Ik dus ook (want ik miste een aflevering op tv vanwege de zomer), maar man man man, wat vond ik dat heftig.. En hem slappe hap enzo ;) Ik was wel heel erg op haar overigens, nog steeds, ze heeft zo’n interessant gezicht <3

    Reply
 4. Bregje March 12, 2015

  Heb je m gezien in die Marilyn Monroe film? Schatje :)

  Reply
  • Vie March 12, 2015

   Nee welke film is dat??

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.